DU ER HER: Forside > Seminarer

Regional statistikk og analyse møter fremtiden: Kick off 2020 – Nettverkssamling og brukerseminar i Panda analyseNB: Påmeldingen er flyttet til https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=CWX8A2SKUNCP.

Panda analyse og Fagnettverk for statistikk og analyse inviterer til «kick off»-samling for alle som i en eller annen form jobber i tilknytning til fylkeskommunal statistikk og analyse eller er interessert i dette, uansett fagområde og stillingsprosent, på Scandic Hell 22.-24. oktober 2019.

 

Les mer

Fagnettverssamling: Samordnet bolig, areal og transportplanlegging – fylkeskommunen som kunnskapsutviklerFagnettverket statistikk og analyse møter fag arrangerer et dagsseminar med tema samordnet bolig, areal og transportutvikling. Målet med samlingen er å adressere hva som har fungert og hva som ikke har fungert som kunnskapsgrunnlag i den enkelte fylkeskommune i forhold til BATP. Og hvordan disse erfaringene kan brukes videre for at fylkeskommunene skal være relevante aktør for regional utvikling gjennom samordnet BATP og for utforming av kunnskapsgrunnlag som beslutningsstøtte i spørsmål relatert til BATP.

Les mer