Erfaringsdeling om statistikkportaler

Flere og flere av oss utarbeider egne portaler for deling av kunnskap, statistikk og analyser; til bruk både internt og eksternt. Men i mylderet av ulike plattformer, visualiseringsløsninger, databaser og -innsjøer er det lett å gå seg vil … eller kanskje kjøre seg fast i feil spor. Panda analyse inviterer derfor til bambuslunsj, hvor temaet er erfaringsdeling om statistikkportaler.

Innledningsvis vil Oslo kommune orientere om sitt arbeid med å utvikle en ny statistikkbank. Deretter vil det bli anledning for dem som vil til å vise frem ulike løsninger eller problemstillinger. Det blir også godt med tid til faglig diskusjon, og vi oppfordrer alle som kan til å dele erfaringer, utfordringer og innsikter med hverandre i møtet.

Teams-invitasjon sendes medlemmer i fagnettverket Panda+, men alle interesserte er velkomne til å delta. Er du ikke medlem av fagnettverket, kan du melde deg inn her helt gratis. Ønsker du å få tilsendt invitasjon til kun dette arrangementet? Ta kontakt på dagligleder@pandaanalyse.no.

Arrangementet er ferdig.

Dato

17 jan 2024
Avholdt

Tid

12:00 - 13:30

Etiketter

Bambuslunsj,
Panda+

Sted

Teams