MoreScope: Ny global input-output-modell

Vi inviterer til bambuslunsj hvor Ulf Johansen fra MoreScope og Sarah Smith fra SINTEF Ocean vil vise frem en helt ny programvare: MoreScope. Den er bygd på den seneste utviklingen innen globale input-output modeller, digitalisering med API-integrasjoner og AI. Dette gjør det lettere enn noensinne å ta fatt på ESG-arbeid. MoreScope yter i dag tjenester til Norges ledende regnskapsleverandører, og er i rask vekst.

Ulf Johansen er blant folkene bak MoreScope-programvaren. Han har jobbet med utvikling av Pandamodellen i over et tiår. Dette arbeidet, kombinert med forskning på globale input-output-modeller, la grunnlaget for etableringen av spin-off-programvarebedriften MoreScope. Han vil blant annet fortelle om hvordan disse to verktøyene kan utfylle hverandre.

Agenda
Sarah Smith, som jobber i SINTEF Ocean og med en doktorgrad innen globale input-output modeller, vil starte med en introduksjon av metodeutviklingen. Hun vil forklare hvordan MoreScope skiller seg fra metoden Pandamodellen benytter i dag, og hvilke bruksområder og analysemuligheter slike modeller kan ha.

Ulf Johansen, medgrunnlegger av MoreScope og tidligere forsker ved SINTEF, vil presentere MoreScope-programvaren. Han vil trekke sammenligninger til funksjonaliteten(e) som ligger i Pandamodellen.

Etter presentasjonene blir det anledning til faglig drøfting, spørsmål og tilbakelemdinger.

Mer info om MoreScope finner du på morescope.com.

Arrangementet er ferdig.

Dato

23 aug 2023
Avholdt

Tid

12:00 - 13:30

Etiketter

Bambuslunsj,
Modellnettverket,
Panda+

Sted

Teams