Power BI-rakettkurs, trinn 3: Mulighetsrommet

Del av kursserie:
Trinn 1: Data inn og første visualiseringer (15.09.2021)
Trinn 2: Enkel modell, mål og rapport (06.10.2021)
Trinn 3: Mulighetsrommet (21.10.2021)

Teams-invitasjon sendes til medlemmer i fagnettverket. Har du ikke mottatt invitasjon, men ønsker å være med? Send e-post til dagligleder@pandaanalyse.no.

Jobber du med statistikk og analyse, og ønsker å ta steget videre fra Excel til Power BI? Da er denne kursserien for deg.

I løpet av tre totimers digitale sesjoner går vi gjennom hvordan du kommer i gang med Power BI. Kursserien er rettet mot deg som er helt fersk, men er også relevant for deg som vil lære litt mer.

Innholdet i kursene er spisset mot relevant bruk av Power BI for de som jobber med regional statistikk og analyse i f.eks. fylkeskommuner. Vel gjennom kursinga vil du være i stand til å utvikle og publisere dashboards/digitale kunnskapsgrunnlag i Power BI. Kombinert med kursserien om APIer gir dette deg mye av basiskunnskapen du trenger for å ta skrittet videre til å digitalisere kunnskapsgrunnlagsarbeidet ditt.

I trinn 3 lærer du:

  • Muligheter for publisering på nett
  • Automatisk oppdatering og datafangst
  • Eksempler på hvordan ulike fylkeskommuner bruker Power BI

Forberedelser
Del 1 og 2 av rakettkurset er anbefalt forkunnskap. Hvis du ikke har mulighet til å følge det live kan du se det i opptak her.
Ha gjerne Power BI installert på PC-en din i forkant.

Arrangementet er ferdig.

Dato

21 okt 2021
Avholdt

Tid

12:30 - 14:30

Etiketter

Kurs,
Panda+

Sted

Teams