DU ER HER: Forside > Personvern

PERSONOPPLYSNINGER

Generelt

Formålet med personvernpolicyen er å vise hvordan Panda analyse sørger for å behandle dine personopplysninger i overensstemmelse med norsk personvernlovgivning.

Du skal alltid føle deg trygg når du oppgir personopplysninger til oss. Derfor har Panda analyse tatt alle nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte dine personopplysninger mot utilbørlig tilgang, bruk, endring og sletting

Personopplysningsansvarlig

Panda analyse er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Personvern og sikkerhet.

Vi gjør vårt ytterste for å ivareta din sikkerhet på våre nettsider. Du skal alltid føle deg trygg når du oppgir personopplysninger til oss. Derfor har Panda analyse tatt alle nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte dine personopplysninger mot utilbørlig tilgang, bruk, endring og sletting

Slik behandler vi personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel telefonnummer og lignende. De eneste personopplysningene vi samler i forbindelse med påmelding av seminar.

Behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysninger er for eksempel innsamling, organisering, stukurering, lagring, tilpasning eller endring, gjenfinning, bruk, overføring og sletting.

Innsyn, retting og sletting

Etter personopplysningsloven har du krav på innsyn i behandling av dine personopplysninger. Dette er synlig på Min side, og man kan be om sletting av brukeropplysninger og brukerkonto via Min side.  Begjæring om innsyn kan alternativt rettes til post@pandaanalyse.no

Personvern på Pandaanalyse.no

Panda analyse.no er SSL kryptert for din sikkerhet og informasjonskapseler blir ikke lagret med IP-adresser