RegAnalyse-konferansen 2022

Info

Årets konferanse er nå fulltegnet. Rakk du ikke melde deg på? Ta kontakt, så skal vi forsøke å finne en løsning.

Klar for tre dager med kunnskapsdeling, spennende faglige innlegg og muligheten til å knytte nye kontakter i et fantastisk miljø?

Panda analyseKompas Forum og det fylkeskommunale GIS-nettverket har gått sammen om en konferanse for regional statistikk og analyse: RegAnalyse-konferansen. Jobber du med enten kunnskapsgrunnlag, kunnskapsbasert regional/kommunal utvikling, kart, GIS, statistikk eller analyse? Da mener vi bestemt at denne konferansen vil være midt i blinken for deg!

Vi tar turen til Bodø og Quality Ramsalt, byens nyeste hotell som ligger like ved jernbanestasjonen. Kommer du sørfra anbefaler vi deg vurdere å reise med nattoget fra Trondheim – da er du fremme kl. 09:15, uthvilt og med litt tid til å utforske byen. Uansett starter- og avslutter vi med lunsj, så det skal være mer enn mulig å komme seg til og fra Bodø i tide.

Deltakeravgiften inkluderer fri deltakelse på hele konferansen, to netters overnatting i enkeltrom og alle måltider. Også inkludert er en RIB-/ båtutflukt til Saltstraumen med havørnsafari, fulgt av en 3-retters middag på magiske Tuvsjyen steinalderplass. Vi krysser fingrene for (nesten) midnattssol!

Det er også mulig å velge dagpakker, eller delta på kun deler av konferansen. Vi tar hensyn til allergier og andre behov, og alt dette kan spesifiseres i påmeldingen.

Spørsmål? ta kontakt på dagligleder@pandaanalyse.no.

Dato

30 mai 2022 - 01 jun 2022

Tid

11:00 - 14:00

Etiketter

Kurs,
Modellnettverket,
Panda+

Sted

Quality Hotel Ramsalt
Sjøgata 37/39, 8006 Bodø
Info og påmelding