Demografiutfordringer i distriktene

Panda+ inviterer til årets første bambuslunsj der tema er den nokså ferske NOU-en Det handler om Norge, om demografiutfordringer i distrikts-Norge.

Utredninga ble offentliggjort i desember, og har høringsfrist 26. mars. Da flere aktører i fagnettverket skal bidra til å utforme høringssvar på vegne av sin fylkeskommune eller organisasjon, tenker vi denne bambuslunsjen vil være en fin anledning til å drøfte tanker og synspunkter om utredninga. Bambuslunsjen er selvsagt også åpen for alle som synes tematikken er interessant, ønsker å høre hva andre tenker om den, eller har innspill til den.

Som vanlig er denne bambuslunsjen en uformell arena for faglig diskusjon hvor det er lav terskel for å ta ordet eller å stille spørsmål.

Påmelding

Teams-Invitasjon sendes til alle medlemmer i fagnettverket Panda+. Har du ikke mottatt noen invitasjon men ønsker å være med, send en e-post til dagligleder@pandaanalyse.no. Del gjerne invitasjonen med andre du tror kan ha interesse av å delta, bambuslunsjen er åpen for alle.

Arrangementet er ferdig.

Dato

14 jan 2021
Expired!

Tid

12:00 - 13:30

Etiketter

Bambuslunsj,
Panda+

Sted

Teams